pe 2.10.2020

VIELÄ KERRAN – VAIKKA HENKENSÄ JA MAINEENSA UHALLA

Hervannan johtamisaamut on toistaiseksi peruttu koronavirustilanteen takia. Seuraa näitä sivuja ja Polamkin Twitter-tiliä.


Vuorineuvos, OP Pohjola -finanssitalon entinen pääjohtaja Reijo Karhinen ja sukeltaja Mikko Paasi 

Mikko Paasi: "En koskaan ole epäillytkään, etten menisi. Jos tilanne tulee, olen aina lähtenyt." "Jos pystyy auttamaan, silloin mennään." (HS 12.7.2018)

Kriisitehtävissä, olivat ne sitten humanitaarisia tehtäviä tai yrityssaneerauksia, työskentely avaa perspektiiviä ja ymmärrystä elämään. Haastavissa paikoissa joutuu vääjäämättä kohtaamaan kysymyksen, mistä löytyy toivon näköaloja ja omakohtaisen vastuun rajat.

Reijo Karhinen ja Mikko Paasi avaavat kokemuksiaan kotimaisista ja kansainvälisistä tehtävistä: Mikä saa lähtemään? Tavoitellaanko sankaruutta ja ihmepelastajan manttelia? Mitä myyttistä siihen sisältyy? Miten saavuttaa mielen tyyneys, jotta pystyy keskittymään omaan ja yhteiseen suoritukseen? Miten käsitellä tunteet, kokemukset ja väsymys? Miten voi tunnistaa ja tunnustaa toimintansa rajat ja hyväksyä ne? Miten kokemuksista palautuu, ja onko koskaan enää entisensä? Miltä tuntuu, kun tehtävä on ohi, löytyykö siihen sanoja?

 
Oheiskirjallisuus:

Johanna Elomaa (2018): Sukellus valoon. Mikko Paasi ja uskomaton pelastusoperaatio.
Juhana Torkki (suom.) (2018): Seneca. Elämän lyhyydestä.

 

 

Polam Seminaarit kuvituskuva

Ilmoittautuminen

Kuhunkin tilaisuuteen mahtuu 180 innokasta osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittaudu johtamisaamuun

Ilmoittautuminen on avoinna kerrallaan vain yhteen tilaisuuteen.

Lisätietoja ilmoittautumisesta:

Palveluvastaava Mari Silván:
mari.silvan(at)poliisi.fi,
p. 0295 483 155

Tietosuojaseloste