2015

Kevyen liikenteen turvallisuus, Road Policing -valvontamalli ja ajoterveysasiat ovat keskustelun aiheena 28. - 29.10.2015 Tampereella, lämpimästi tervetuloa! 


Jokainen autoilija vaihtaa välillä tienkäyttäjärooliaan jalankulkijaksi tai polkupyöräilijäksi - ja usein myös päinvastoin. Silti toisen kunnioittaminen ja huomioiminen liikenteessä on välillä täysin hukassa. Entä miten ajoterveysasiat on huomioitu suomalaisessa liikenneturvallisuustyössä ja oletko tullut ajatelleeksi, että myös rikolliset käyttävät tieverkkoamme oman toimintansa toteuttamiseen? Poliisin tehtävänä on varmistaa tieliikenteen turvallisuuden lisäksi muun rikollisuuden torjunta ja paljastaminen tieverkollamme.

Poliisin liikenneturvallisuusseminaarin tärkeänä tavoitteena on koota liikenneturvallisuuden ja liikenteen parissa työskentelevät asiantuntijat yhteen keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja kehittämään sekä poikkihallinnollista toimintakulttuuria että sidosryhmäyhteistyötä. Kaksi ulkomaalaista luennoitsijaa tuovat tänä vuonna mukaan myös kansainvälisen näkemyksen.

Seminaarissa ovat esillä muun muassa seuraavat teemat ja näkökulmat:

  • kuljetusrikollisuus ja sen valvonta
  • kevyt liikenne ja poliittinen ohjaus
  • terveys ja ajamisen oikeus
  • ajoterveyden lyhyt oppimäärä

Liikenneturvallisuusseminaari 2015 ohjelma

Seminaarin esitykset avautuvat pdf-tiedostoina linkeistä.


Polam Seminaarit kuvituskuva

Vastuuhenkilö

Seminaarin johtaja
ylikomisario
Matti Hänti
matti.hanti(at)poliisi.fi
p. 040 767 6225