Käytännön ohjeita


Poliisiammattikorkeakoulu

Vaajakatu 2 (linkki avaa GoogleMaps-sivun)
33720, Tampere
p. 0295 480 121 (vaihde)


Seminaarin ilmoittautumispiste on pääsisäänkäynnin aulassa torstaina 2.10. klo: 9.00–10.00 sekä perjantaina 3.10. klo: 8.00–9.00. Muina aikoina saapuvia pyydetään ilmoittautumaan aulan valvomoon. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Majoittautuminen

Osallistujat maksavat ja varaavat itse majoittumisen. Polamkissa on rajoitettu määrä huoneita vuokrattavana. Huoneiston avaimet luovutetaan valvomosta tulopäivänä klo:14.00 alkaen, avaimet tulee palauttaa seuraavana päivänä viimeistään klo:10.00 mennessä. Vapaita huoneita voit tiedustella osoitteesta majoitus.polamk@poliisi.fi.

Julkinen liikenne

Hervantaan on hyvät bussiyhteydet Tampereen keskustasta. Bussit nro 13, 20 ja 24 pysähtyvät Polamkin edessä ja useat muut bussit Hervannan keskuksessa. Kertalippu Tampereen kaupunkiliikenteen busseissa maksaa 2,6 €. Lisätietoa bussien aikatauluista löydät Tampereen kaupunkiliikenten reittioppaasta.

Pysäköinti

Osallistujille on varattu pysäköintimahdollisuus osoitteessa Vaajakatu 15 sijaitsevalta aidatulta pysäköintialueelta (P2). Pysäköintialueen portti on auki torstai- sekä perjantaiaamuina. Muina aikoina saapuvat ja lähtevät henkilöt ottavat yhteyttä valvomoon porttipuhelimella ja pyytävät portin aukaisua.  Pysäköintikartta»Takaisin etusivulle